top of page

Drop In trening på Gressvik og Årsmøte

Oppdatert: 5. mar.Begge banene på Gressvik er nå, omsider, spillbare.

Vi har gjennomført samtaler med eier/forvalter vedrørende ansvar og kostnader forbundet med reparasjon av fyrkjele(oppvarming). Konklusjonen ble at det ikke skal iverksettes ytterligere tiltak for å reparere fyrkjelen. Det blir derfor ikke oppvarming av hallen resten av sesongen. Heldigvis går det mot lysere og varmere tider....., og snart kan vi spille ute på Wiesebanen igjen.


Drop In. Du kan nå booke "drop in" timer med vår hovedtrener direkte via aktivitetsfanen i bookingprogrammet Matchi. De aktuelle timene er kl. 11, 12 og 13 på fredager.

Prisen er kr. 250 per deltaker, maksimum 4 deltakere. Du kan også kontakte Pål-Eirik - mobil 402 15 795 - og avtale andre tider direkte med ham.


Vi minner forøvrig om Årsmøtet 20. Mars, kl. 18.30, Gamlebyen Kulturkhus, Kirkegaten 24. Dagsorden i henhold til lovnormen. Vi viser til vår kunngjøring gjennom klubbmail 30. Januar og på hjemmesiden av 23. Februar. Forslag til saker som ønskes behandlet må være oss i hende 6. Mars. Du sender ditt forslag til post@fredrikstadtennisklubb.no


42 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page