top of page

Endelig en strålende turneringsdag i Bydalen!

Oppdatert: 22. jul. 2020


Frode Christiansen hever pokalen etter å ha vunnet over Henning Johannessen i klassen H45+. Per Knut Christiansen klapper for begge to.

Etter flere dager med regn og utsettelser ble søndagen helt suveren, både for spillere og arrangører. Solen stakk også fram fra tid til annen.

- Nå er 85 prosent av alle kampene i årets klubbmesterskap gjennomført, sa Jonathan Dalnoki etter at mørket hadde senket seg over anlegget i Bydalen søndag kveld.

Han har hatt krevende dager, med utallige utsettelser og stadig nye oppsett med kamper. Fredag og lørdag bøttet det ned såpass mye at bare et fåtall kamper ble gjennomført.

Søndag gikk det kamper fra 08.30 om morgenen til solnedgang.

Stemningen var god, med mange jevne dueller og bra besøk hele dagen. Bildene gir også inntrykk av spilleglede! Nå er Jonathan lettet.

Her kan du lese de oppdaterte resultatene - og også en melding fra turneringsleder Jonathan om de gjenstående oppgjørene. (Noen oppgjør spilles i de nærmeste dagene, og klubbmesterskapet avsluttes med flere spennende semifinaler og finaler førstkommende helg.)


Klikk her for å komme til turnerneringssidene og se alle resultateter, vinnere og kommende kamper.


Leder av Fredrikstad Tennisklubb Per Knut Christiansen har bidratt med tre bilder i denne karusellen. De viser store vannmengder på anlegget. Det første bildet er tatt like etter det enorme regnværet natt til søndag 1. september. To andre "vann-motivene" er fra denne uken.


- Banene har vært gjennomvåte, men takket være mange ivrige hjelpere i klubben har vi maktet å holde vannet unna, sier Christiansen. Et nytt tiltak ble gjennomført lørdag. Da boret man mange hull i to av de midterste banene. Vannet rant godt unna, og søndag var det brukbart allerede fra morgenen.

Både Christiansen og Dalnoki takker klubbmedlemmer for tålmodighet og assistanse underveis i klubbmesterskapet. - Denne turneringen er svært viktig for det sosiale livet i klubben. Derfor holder vi også fast på at kampene skal spilles ute. Da får vi heller ta tiden til hjelp, sier leder Christiansen.


193 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Vi har nå relansert klubbstigen. Bli med da vel! Stigespill er sosialt, morsomt og passer for alle, uavhengig av ferdighetsnivå. Slik gjør du det: (1) Du oppretter en profil(hvis du ikke har en fra ti

Innstillingen fra kommunedirektøren foreligger i dag. I motsetning til sin kollega i Sarpsborg så vender hun tommelen ned. Saken skal nå behandles av folkevalgte organer. Kulturstyret behandler saken

Vanning. Værgudene har smilt mot oss den senere tiden, men det betyr også at det er behov for at banene vannes godt. Du skal alltid vanne banen etter bruk, men vurder også å vanne i forkant under ster

bottom of page