top of page

Banefix og dugnad 22. og 23. april

Oppdatert: 20. apr.

Vi håper å få gjort følgende:


Beskåret trær langs gjerdet. Hans Erik er kontaktperson, ta gjerne med sag/beskjæringsredskap hvis du vil bidra her.

Luke og rydde rundt baner og gjerder. Silje eller en annen fra styret er kontaktperson. Ta gjerne med redskap hvis du vil bidra her.

Klargjøring av baner. Kim og Allan er kontaktpersoner. Ta gjerne med en trillebår hvis du vil bidra her.

Vasking og rydding av klubbhus. Silje eller en annen fra styret er kontaktperson. Ta gjerne med skurebøtte mm. hvis du vil bidra her.

Det vil være andre småting vi også trenger hjelp til, vi ser hvor langt vi kommer og hvor mange vi blir, så gjør vi det vi rekker. Vi håper å se så mange som mulig av dere på lørdag, vi i styret er der fra kl. 11.

77 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Vi har nå relansert klubbstigen. Bli med da vel! Stigespill er sosialt, morsomt og passer for alle, uavhengig av ferdighetsnivå. Slik gjør du det: (1) Du oppretter en profil(hvis du ikke har en fra ti

Påmelding = Vipps kr. 200 per deltaker til Fredrikstad tennisklubb, Påmeldinger #527358 Frist: 1. juni Kampform: Spilles på tid, 20 minutter kamptid Tidsramme kamper: 16-19(etter terminfestet lagkamp)

Innstillingen fra kommunedirektøren foreligger i dag. I motsetning til sin kollega i Sarpsborg så vender hun tommelen ned. Saken skal nå behandles av folkevalgte organer. Kulturstyret behandler saken

bottom of page