top of page

Tirsdag åpner banene og booking er klar

Oppdatert: 8. mai

Tirsdag 9. Mai er det klart for "vårens vakreste" for oss tennisspillere; utebanene åpner. Kim og hans medhjelpere melder at alle 4 banene forventes å bli spilleklare, men tar et lite forbehold når det gjelder bane IV. Baner bookes i Matchi som nå er klargjort(medlemmer kan booke).


- Vi oppfordrer deg til å stelle pent med banene i form av feiing og lett vanning etter bruk. Husk at banen skal være klargjort for spill hver hele time.

40 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Vi har nå relansert klubbstigen. Bli med da vel! Stigespill er sosialt, morsomt og passer for alle, uavhengig av ferdighetsnivå. Slik gjør du det: (1) Du oppretter en profil(hvis du ikke har en fra ti

Påmelding = Vipps kr. 200 per deltaker til Fredrikstad tennisklubb, Påmeldinger #527358 Frist: 1. juni Kampform: Spilles på tid, 20 minutter kamptid Tidsramme kamper: 16-19(etter terminfestet lagkamp)

Innstillingen fra kommunedirektøren foreligger i dag. I motsetning til sin kollega i Sarpsborg så vender hun tommelen ned. Saken skal nå behandles av folkevalgte organer. Kulturstyret behandler saken

bottom of page