top of page

"Treneroppgjør" på Wiesebanen- Dette blir gøy, sier Jonathan Dalnoki, som er en av dem som skal delta for Fredrikstad Tennisklubb fredag 26. juni.


Da er de duket for vennskapskamp mellom to lag som begge befinner seg i 3. divisjon.


- Jeg tenker det kan bli spennende og jevne kamper, sier Dalnoki.


Mulig overtak


Fra Nesodden kommer det tre trenere, hvor Dalnoki selv spiller for Fredrikstad.


- Jeg tror Fredrikstad Tennisklubb har et overtak, men det kommer helt an på hvordan stillingen blir etter de fire første singelkampene.


Han ser for seg et jevnt oppgjør med muligens avgjørende double-kamper når singlekampene er over. Kampene starter kl 17.00 og vi oppfordrer medlemmer som har mulighet til å komme og heie frem FTKs spillere. Værevarsel for dagen ser du nedenfor.


131 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Vi har nå relansert klubbstigen. Bli med da vel! Stigespill er sosialt, morsomt og passer for alle, uavhengig av ferdighetsnivå. Slik gjør du det: (1) Du oppretter en profil(hvis du ikke har en fra ti

Påmelding = Vipps kr. 200 per deltaker til Fredrikstad tennisklubb, Påmeldinger #527358 Frist: 1. juni Kampform: Spilles på tid, 20 minutter kamptid Tidsramme kamper: 16-19(etter terminfestet lagkamp)

Innstillingen fra kommunedirektøren foreligger i dag. I motsetning til sin kollega i Sarpsborg så vender hun tommelen ned. Saken skal nå behandles av folkevalgte organer. Kulturstyret behandler saken

bottom of page