top of page

Utvidet tilbud om Innespilling for medlemmer våren 2023:Klubben har leid innebanene på Gressvik/Sportssenteret frem til 30.5.2023, og FTK administrerer baneutleie og priser.

For at alle skal få en god start på årets utesesong vil styret tilby medlemmene en så god pris som mulig nå de siste 2 månedene av leieperioden.

Booking for av innebaner foretas via Matchi på samme måte som for utebanene.

Tilgangen vil gjelde fra dags dato og frem til 30.5.2023.Prismodellen nå er:

Tilgang for Innespilling/booking våren 2023 med kr 750 kr for enkeltmedlemmer og kr 1.500 kr for familiemedlemmer.

Ingen timepris.

Påmelding for booking/tilgang til innebaner på Gressvik/Sportsenteret:

For påmelding og tilgang innebooking så betaler du 750 kr til klubbens Vippsnr: 527358 og i melding skriver du "Innebaner".

Hvis du har familiemedlemskap og vil at alle i familien skal kunne spille inne på Sportssenteret vipps’er du kr 1.500.

Praktisk etter betaling:

Du får da tilgang via Matchi til å booke på ledige timer på de to innebanene i Sportssenteret, på samme måte som på utebanene (ingen timepris) og kun 2 timer booket av gangen.


Vanlig timebestilling/timebetaling vil også være mulig.

Mvh

Styret


48 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Vi har nå relansert klubbstigen. Bli med da vel! Stigespill er sosialt, morsomt og passer for alle, uavhengig av ferdighetsnivå. Slik gjør du det: (1) Du oppretter en profil(hvis du ikke har en fra ti

Påmelding = Vipps kr. 200 per deltaker til Fredrikstad tennisklubb, Påmeldinger #527358 Frist: 1. juni Kampform: Spilles på tid, 20 minutter kamptid Tidsramme kamper: 16-19(etter terminfestet lagkamp)

Innstillingen fra kommunedirektøren foreligger i dag. I motsetning til sin kollega i Sarpsborg så vender hun tommelen ned. Saken skal nå behandles av folkevalgte organer. Kulturstyret behandler saken

bottom of page