Vi ønsker nye medlemmer velkommen til klubben.

For å søke om medlemskap må du registrere deg - se mer om det her. Medlemmer vil ca ett døgn etter registrering bli ajourført med gratis tilgang til booking av timer på banene.

Vår medlemskontigent for 2022 er følgende:

• Barn/Ungdom: Kroner 800

• Første medlemsår for barn/ungdom under 18 år: Kroner 400

• Voksen: Kroner 1500

• Familie: Kroner 3000

Kontakt oss via epost: post@fredrikstadtennisklubb.no dersom du har spørsmål til medlemskapet.

Alternativt kontakt Per Knut Christiansen, mobil 915 48 518 eller Geir Hansen, mobil 90172876.

Banereglement og priser for å spille ved Fredrikstad Tennisklubbs anlegg i Bydalen:

• På anlegget skal det kun benyttes tennissko.

• Hvis banen er tørr skal den vannes før bruk.

• Banen skal alltid kostes og linjer skal rengjøres etter spill.

• Fyll igjen groper og rett ut ujevnheter etter at du har spilt.

• Etterlat ikke drikkeflasker, tomme ballrør eller andre gjenstander på banen. Bidra til å holde anlegget ryddig og pent.

• Lås porten hvis andre ikke venter på banen.

• Styret og trenerteamet har rett til å disponere anlegget ved turneringer, lagkamper, kurs, dugnader, vanning, etc. Slike disponeringer vil vises som opptatte baner i booking-systemet.

Baneleie
Vi disponerer Wiesebanen i Bydalen om sommeren og tennishallen på Gressvik vinterstid.

Medlemmer spiller gratis på Wiesebanen. All timebooking skjer via Matchi.

Baneleie Gressvik (To baner i innendørs-anlegg).

Her er prisen 1500 kr pr spiller for tilgang innebooking til 150 kr time/bane i innesesongen fra oktober 2021 til 1.5.2022.

Fra 1.2.2022 er prisen for tilgang innebooking 750 kr pr spiller frem til 1.5.2022 og da 150 kr pr time/bane.

For medlemmer som ikke har betalt for innebooking er prisen 300 kr pr bane/time.

Hvordan melde de som spiller på Innebooking og lavere timepris:

Du registrerer deg ved å betale 1500 kr til 527358 (FTK Påmeldinger), fra 1.2.2022 er prisen 750 kr.

Du booker time på vanlig måte i Matchi også for å spille inne på Gressvik.