top of page

Gressvik - booking og spill
Klubbens styre har avtalt leie av Gressvik for høst og vinter.


Organisert trening. Våre gode kurs for barn, ungdom og voksne starter i uke 41 (9. oktober).

Våre nye kurs "4 fredager" og "Drop In" starter fredag 13. Oktober.


Fritt spill. Vi starter opp med mulighet for å booke timer i Matchi fra og med uke 40(2. oktober). Alle som spiller fritt/deltar på kurs på Gressvik høsten 23 vil bli fakturert for medlemskontigent i Februar 24.


Priser: 200 kroner per time.


Adgangskort. Vi benytter allerede distribuerte kort. Ordningen forvaltes av vår hovedtrener, Pål-Eirik Berger, mobil 402 15 795. Vår sportsansvarlige Kim Hansen kan også kontaktes ved behov.


Kontakt med utleier. I forhold til løpende drift - f.eks adgang og oppvarming - håndteres dette av Pål Eirik og Kim.


Bruk Gressvik så mye som mulig. Som vi har informert om tidligere er dessverre klubbens økonomi ikke så god som vi ønsker at den skal være. Vi har derfor iverksatt et sett av ekstraordinære styrkingstiltak for å kunne ta på oss det økonomiske ansvaret med å leie Gressvik. Vi er likevel avhengig av at klubbens medlemmer og andre interesserte aktivt benytter seg av Gressvik.


Økt trivsel. Styret vil jobbe kontinuerlig med å gjøre det så trivelig som mulig i lokalene. En dugnadsgruppe med Erling Omvik, Per Karlsrud og Svein Jonassen har allerede bidratt godt med å kaste "gammmelt rusk og rask" og flyttet over mange av våre nye, fine utemøbler fra Wiesebanen. Kudos til dere "gutta".


Kan du hjelpe til med ytterligere trivselstiltak så kontakt vårt styremedlem Espen Kjellås, mobil 922 85 292.48 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page