top of page

Gressvik - midlertidig stengt II - til og med 28. JanuarTaklekkasjer og fuktdannelser i banedekke. I dag - 23. Januar - er det gjennomført en befaring i Gressvikhallen sammen med eier(forvalter). Det er de siste dagene lekket vann fra taket enkelte steder i hallen. Eier(forvalter) sier at disse flekkene har en tendens til å spre seg utover og at disse flekkene må tørke før det igjen kan spilles. Konklusjonen ble derfor at hallen stenges midlertidig for spill ut denne uken, det vil si til og med søndag 28. Januar. Det vil bli gjennomført en ny vurdering i løpet av helgen og vi har håp om at hallen skal åpnes for spill senest mandag 29. Januar.


Oppvarming. Eier jobber med en løsning i forhold til at fyrkjelen er ute av funksjon. Hun har godt håp om at oppvarmingen kan komme i gang igjen i løpet av en dag eller to, regnet fra 23. Januar.


Sikkerhet. Tak. Vi stengte hallen midlertidig søndag 21. Januar basert på store snømengder i kombinasjon med at det ble varslet om ekstreme værforhold. Vi var bekymret for at ekstremvær kunne utløse at takplater innvendig kunne løsne. Denne risikoen er nå ikke lenger aktuell slik vi ser det. Vår forståelse er også at eier(forvalter) er av samme oppfatning.


Klubbens kontaktperson, Gressvik. Det er styrets sportsansvarlig Kim Hansen eller vår trener, Pål-Eirik Berger, som kan og skal kontaktes om du som medlem har spørsmål eller ønsker i forhold til Gressvik.


Vi ser fram til åpningen og ber om forståelse og respekt for de avgjørelser som styret har truffet.

25 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page