top of page

Nye tilbud - mini-konkurranser, double
I klubbens strategiske plan har vi etablert et mål om å introdusere nye tilbud til klubbens medlemmer. Hensikten er at flere skal oppdage gleden det kan være å delta i enkle konkurranser, senke terskelen for å få nye venner/makkere og at det skal være enkelt å melde seg på.


Styret har latt seg inspirere av våre kollegaer i Padel og vi tenker derfor i første omgang å introdusere følgende:


Americano. Mix double. Vi spiller på inntil 4 baner. Du spiller med forskjellige makkere. Kampene er korte og det avtales hvor mange poeng som det skal spilles om. En vanlig ordning er at det spilles om 16 enkeltpoeng og at man server to ganger hver før serv går over til motstander. Total varighet; 1,5-2 timer. Påmelding via Matchi aktivitetsfane. Rangering via egen App som er kompatibel med Matchi. Kan også spilles som ren HD eller DD, eller f.eks Familie.


Vinnerbane. Mix double. Vi spiller på inntil 4 baner. Gjennomføres med samme makker i alle kamper. Du melder deg på med egen makker eller tildeles makker etter påmelding. I likhet med Americano spilles det om et på forhånd avtalt antall poeng per match. Dersom du vinner kampen rykker du opp en bane, mens du ved tap rykker en bane ned. Vinneren er det paret som til slutt vinner den avsluttende kampen på bane I. Total varighet; 1,5-2 timer. Påmelding via Matchi aktivitetsfane. Kan også spilles som ren HD eller DD, eller f.eks Familie.


Både Americano og Vinnerbane kan inndeles etter ferdighetsnivå. Styret ønsker at dette skal være et tilbud som kan favne vidt og ønsker bred deltakelse. Foreløpig ser vi for oss at tilbudet skal være tilgjengelig 2-3 ganger i uka fra og med uke 23.


Tentativt ser vi for oss at tilbudet skal være åpent for alle. Avgift er ikke fastsatt, men vi ser for oss noe i nærheten av kr. 125 per konkurranse for medlemmer og kr. 200 for ikke-medlemmer. Klubben holder baller og en liten premie til vinnerparet.


Vi vil gjerne ha din tilbakemelding på hva du synes om tilbudet og hvilke ønsker du ellers måtte ha om nye tilbud. Du kan gi din tilbakemelding i kommentarfeltet til dette innlegget, eller sende en e-post til: post@fredrikstadtennisklubb.no. Eller, rett og slett, trykk "liker" knappen under innlegget.72 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page