top of page

Roller og ansvar i styret - Sport

Styret har i møte 17.04.23 drøftet roller og ansvar internt i styret. Det er behov for at medlemmer og tillitsvalgte vet hvem som har ansvar når styret ikke er samlet i møte. Styret har oppnevnt Kim Hansen (414 64 225) som styrets hovedansvarlig for området Sport. Innenfor området Sport har vi definert aktivitetene seriespill, klubbmesterskap, stigespill og oppfølging av klubbens trenere.


Styret har også oppnevnt Kim som «banemester», det vil si hovedansvar for overflatebehandling av banedekke, merking, gjerder, nett og annet utstyr.


Alt arbeid innenfor Sport vil skje i nært samarbeid mellom Kim og vår dyktige hovedtrener Pål-Erik Tangen Berger (402 15 795).


Kim og Pål-Erik ønsker seg engasjerte medlemmer som kan bidra og det er bare å ta kontakt.


80 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Vi har nå relansert klubbstigen. Bli med da vel! Stigespill er sosialt, morsomt og passer for alle, uavhengig av ferdighetsnivå. Slik gjør du det: (1) Du oppretter en profil(hvis du ikke har en fra ti

Påmelding = Vipps kr. 200 per deltaker til Fredrikstad tennisklubb, Påmeldinger #527358 Frist: 1. juni Kampform: Spilles på tid, 20 minutter kamptid Tidsramme kamper: 16-19(etter terminfestet lagkamp)

Innstillingen fra kommunedirektøren foreligger i dag. I motsetning til sin kollega i Sarpsborg så vender hun tommelen ned. Saken skal nå behandles av folkevalgte organer. Kulturstyret behandler saken

bottom of page