top of page

Stor interesse for helgens turnering


Denne helgen er det nasjonal tennisturnering på Wiese-banen og det meldes om overraskende stor deltakelse.


De to medlemmene i FTK - Allan Bech og Kim Hansen - er initiativdeltakerne til turneringen. Det er deltakere på såkalt Silver B og Silver C nivå. Det er hakket under "Grand Prix" og "A" som er henholdsvis øverste og nest øverste nivået i landet.


Det spilles både single og double for herrer og damer. Se mer om turneringen her. Der finner du også link til de som er påmeldt de ulike klassene.


De hadde et håp om 15 til 20 spillere, men torsdag kveld var det hele 48 påmeldte spillere forteller Allan og Kim til Fredriksstad Blad.

Nå håper vi bare regnværet holder seg unna sier Allan Bech

188 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Vi har nå relansert klubbstigen. Bli med da vel! Stigespill er sosialt, morsomt og passer for alle, uavhengig av ferdighetsnivå. Slik gjør du det: (1) Du oppretter en profil(hvis du ikke har en fra ti

Påmelding = Vipps kr. 200 per deltaker til Fredrikstad tennisklubb, Påmeldinger #527358 Frist: 1. juni Kampform: Spilles på tid, 20 minutter kamptid Tidsramme kamper: 16-19(etter terminfestet lagkamp)

Innstillingen fra kommunedirektøren foreligger i dag. I motsetning til sin kollega i Sarpsborg så vender hun tommelen ned. Saken skal nå behandles av folkevalgte organer. Kulturstyret behandler saken

bottom of page