Tenniskurs hver helg i hele juni

En god nyhet til alle som vil bli bedre kjent med tennis: Det blir "drop in"-tenniskurs for nybegynnere og viderekommende hver helg i juni. Kurset passer både for barn og voksne.

Trener er Philipp Mery, som har mange års erfaring med barn og voksne, fra nybegynnere til og med konkurransenivå i Sverige.

Kursene er lørdager fra klokken 10.00 til 11.30 og søndager fra klokken 12 - 14 og klokken 17-19.

Vi tester responsen førstkommende helg (1. til 2. juni).

Påmelding innen 48 timer før treningen starter. Pris kroner 250, som vippses til Fredrikstad Tennisklubb på 527358.

Kontakt Tlf.96862037.

Mer info:

FOR ENGLISH SPEAKING PLAYERS

Tennis Classes for adults from age 18 and up. For beginners and more advanced level. Trainer Philipp Mery speaks Swedish, Spanish and English. For inquiry contact 96862037.

110 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Avlyst - uhøytidelig mix 10. juni

Grunnet lav deltakelse må vi dessverre avlyse. Vi vurderer å sette opp arrangementet på nytt til høsten. Allerede innbetalt avgift refunderes.

Dugnad og frivillig innsats - klubben trenger deg

Styret har vedtatt å opprette/videreføre følgende grupper for å bidra i klubbens drifts- og vedlikeholdsoppgaver; a. Klubbhuset, drift og vedlikehold, innvendig og utvendig b. Utearealer c