top of page

Kampreferat damelaget mot Bøler

Oppdatert: 22. jul. 202016. juni spilte damelegaet borte mot Bøler.

Følgende representerte Fredrikstad Tennisklubb:


  1. Filippa Torjusen (17)

  2. Malin Wold (18)

  3. Helene Reitan Zinow (14)

  4. Kaja Samset Johannessen (17)

Double 1: Filippa og Helene

Double 2: Kaja og Malin

Igjen leverer jentene våre godt og gjør lagkampen veldig spennende. Ingenting ble avgjort før helt mot slutten.

Vi begynner med dagens doubler.

I 1. double leverer Filippa og Helene et godt 1.sett som ender 6/4 til Bøler. Om det 2.settet sier vi ikke annet enn at Bøler var sikre og spilte hele tiden på jentene være sine feil, og dessverre var det en del av disse denne gangen. Bøler vinner 6/0.Malin og Kaja viste både guts og mye positivitet når de spilte sammen i dag. Etter å ha tapt 1.sett 2/6, kjemper de meget godt i 2.sett. Det blir jevnt og meget spennende, men Bøler trekker det lengste strået og vinner settet 6/4.

De fire single-kampene avgjør om det blir en klar Bøler seier, eller om jentene våre kan reise seg etter å ha tapt de to double-kampene.

I 1.single sliter Filippa med en seig og sikker motstander, som slår veldig lite feil. Bøler vinner 6/2, 6/0.

I 2.single viser Malin en imponerende sikker forehand. Gang på gang ryster hun sin motstander, som må gi tapt i 1.sett. Malin tar dette 6/2. Malin fortsetter videre i samme stil i 2.sett, og går opp i ledelse 5/1. Da begynner motstanderen å plukke poeng etter poeng, og det blir litt mer spennende enn nødvendig, synes vi på sidelinjen. Men, Malin drar også dette settet i havn 6/4.


Helene var veldig nær seier i sin single-kamp, men måtte til slutt se seg slått

Helenes kamp i 3.single blir igjen en lang og meget spennende kamp. Nok en 3.setter. Motstanderen er en jente som slår MEGET hardt, både på forehand og backhand. Når de slagene gikk inn var de meget effektive, men Helene viste igjen at hun liker å spille mot de som slår hardt. Hun svarte med samme mynt og imponerte og vant 1.sett 6/2. Kampen er meget jevn med mange lange ballvekslinger. Helene er så nær, så nær. Er kun to baller fra match i 2.sett, men motstander greier å sikre seg dette settet i tie-break. 3.sett blir igjen jevn og intens, men mot slutten er det motstanderen som drar settet og matchen i havn. Etter å ha fightet imot lenge, må Helene gi tapt på motstanderens sjette matchball. Settet ender 6/4 til Bøler.

Kajas kamp ble ikke mindre lang og jevn. Hun møter en spiller som spiller ganske likt seg selv, men med mer erfaring enn Kaja. Det ble en kamp med mange lange ballvekslinger, i nesten alle gamene, og Kaja er en fighter. Hun taper 1.sett 3/6, men går opp i ledelsen i 2.sett. Dessverre holdt det ikke helt inn, og Bøler vinner dette settet 6/4.


Jentene våre gikk på sitt første tap i årets lagkamp-serie, men de gjorde en god innsats, og skal ha honnør for at det aldri ga opp kampen om lagseieren. Bøler vant til slutt 5-1.


Neste kamp går hjemme i Fredrikstad lørdag 22.juni fra kl.12.


Da er motstanderen Grefsen. Møt opp og hei på damelaget vårt!


Her er et lite bildegalleri fra dagen:58 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page