top of page

Klubbmesterskapet 2022
Nå nærmer tiden seg for årets klubbmesterskap. Vi inviterer alle til en uhøytidelig dyst på grusen i Bydalen og oppfordrer samtlige medlemmer til å melde seg på.


Klubbmesterskapet starter med innledende kamper fra fredag 19. august og vil som vanlig avsluttes siste helgen i august, i år den 26-28. august.

Finalene avholdes primært lørdag 27. august, med deler av søndag 28. august som reservedag.


NB!

Viktig at de som spiller double kan delta den første helgen 19-21 august da de innledende matchene for doublene vil bli satt opp den helgen.

Videre vil matchene bli satt opp fra kl 16.00-21.00 mandag til fredag i perioden 22.8 - 26.8.

Vi ber om at de som kan spille på formiddagene (mandag-fredag i perioden 22.8 - 26.8) gir beskjed til Pål-Eirik Berger på sms/tlf: 402 15 795.

Følgende klasser er satt opp:

· Junior: (jenter og gutter) gruppespill.

· Herrer: Single (HS), Herrer Single 45+ (HS45+), Herrer Single 60+ (HS60+), Herrer Double (HD), Herrer Double 45+ (HD45+) og Herrer Double 60+ (HD60+).

· Damer: Damer Single (DS), Damer Single 45+ (DS45+), Damer Double (DD).

· Mixed Double (Mixed).


Man kan melde seg på i inntil tre klasser. I Damer-double, Herre-double og Mixed-double setter dere opp partner i påmeldingen. Vi trekker partner til de som har meldt seg på uten partner.


Påmelding:

Frist for påmelding er 12. august.


De som har lisensnummer melder seg på direkte via Tournament software og betaler via Vipps (husk å oppgi dobbeltpartner i tekstfeltet). Husker du ikke lisensnummeret kan du sende forespørsel via Post@FredrikstadTennisklubb.no


De som ikke har Idrettsnummer melder seg på via Vipps og betaler samtidig. Da skriver du i meldingsfeltet de klasser du vil delta i: (eks «HS, HD45+, Mixed») og betaler sum for inntil tre påmeldinger i Vipps med valget «Betal» til «527358» (husk å oppgi dobbeltpartner i tekstfeltet). Har du ikke Vipps betaler du til vår konto 1000.08.44042 og oppgir klasser i meldingsfeltet (som beskrevet ovenfor). Påmeldingen er bindende. Spørsmål sendes til: Post@FredrikstadTennisklubb.no


Lenke til KM2022 her:


Priser:

For voksne er pris 150 kr pr. klasse, og for Junior er prisen kr 50 per klasse. For double er prisen 100 kr pr spiller (dvs 200 kr pr double-par).


Melder du på for andre (eks barn), skriv i meldingsfeltet klasse og navn (eks. «U10: Novak Fjeldberg «) og betaler 50 kr.Arrangering:

Vi ønsker at flere medlemmer er med og gir innspill og hjelp i arrangeringen av Klubbmesterskapet, og de som har anledning bes melde seg via Post@FredrikstadTennisklubb.no innen 11.august.

Ansvarlige for kampoppsett er Pål-Eirik Tangen Berger og Henrik Norvald.


Vi oppfordrer alle medlemmer til å bli med i klubbmesterskapet – uavhengig av spillerstyrke, dette er gøy!Mvh styret.282 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page